akumulator 2600mAh Nokia3310
user: "Maciej"
Czy mozna wierzyc napisom na etykiecie (czy ta bateria moze miec 2600mAh) patrz link http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/11/1184/118412/11841298/118412986 Bardzo prosze o wlasne spostrzezenia.Pozdrawiam MB
Re: akumulator 2600mAh Nokia3310
user: "Krzysiek"
Maciej wrote: > Czy mozna wierzyc napisom na etykiecie (czy ta bateria moze miec > 2600mAh) patrz link > http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/11/1184/118412/11841298/118412986 > Bardzo prosze o wlasne spostrzezenia.Pozdrawiam > MB mozna wierzyc ale dla mnie to naiwne bedzie :))
Re: akumulator 2600mAh Nokia3310
user: "Shut"
> Czy mozna wierzyc napisom na etykiecie (czy ta bateria moze miec > 2600mAh) patrz link > http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/11/1184/118412/11841298/118412986 > Bardzo prosze o wlasne spostrzezenia.Pozdrawiam hehe kup firmowa, nawet mniejsza, te liczby to sa z palca wyssane ;)
Re: akumulator 2600mAh Nokia3310
user: "...::QRT::..."
Dnia Fri, 25 Aug 2006 20:39:20 +0200, Shut napisał(a): >> Czy mozna wierzyc napisom na etykiecie (czy ta bateria moze miec >> 2600mAh) patrz link >> http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/11/1184/118412/11841298/118412986 >> Bardzo prosze o wlasne spostrzezenia.Pozdrawiam > > hehe > kup firmowa, nawet mniejsza, te liczby to sa z palca wyssane ;) no wlasnie firmowa tzn jak±? W to iż baterie z logiem NOKIA sprzedawane na allegro sa oryginalne smiem watpić, forever czy max cell to też zadna firma, z kolei firmy robi±ce dobre akummulatory jak np: sanyo, GP baterii do telefonów nie robi±. Wiec w zasadzie nie wiadomo co kupić. Tym bardziej iż takie baterie mog± być stare i zleżałe. Mam polimerowa baterie od 6310 i jest rewelacyjna chciałbym tez sobie kupić podobn± do 6510 ale zupelnie nie wiem co wybrac.
Re: akumulator 2600mAh Nokia3310
user: Marcin
Dnia Mon, 28 Aug 2006 10:27:56 +0200, ...::QRT::...
Re: akumulator 2600mAh Nokia3310
user: "W.P."
Użytkownik Maciej napisał: > Czy mozna wierzyc napisom na etykiecie (czy ta bateria moze miec > 2600mAh) patrz link > http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/11/1184/118412/11841298/118412986 > Bardzo prosze o wlasne spostrzezenia.Pozdrawiam > MB > Wierzyć można, tego nikomu nie zabraniają ;) A jak chcesz WIEDZIEC, to wejdź na www.icelectronics.com.pl (albo, samo pl, nie pamiętam), to firma kumpla, który specjalizuje się z źródłach zasilania. Nie wiem, czy tam jest teraz oferta, ale kontakt na pewno. W.P.